vocabulaire général
le vocabulaire de base dans une cuisine
=>vocabulaire hôtelier
=>american eating habits
Complete the crossword, then click on "Check" to check your answer. If you are stuck, you can click on "Hint" to get a free letter. Click on a number in the grid to see the clue or clues for that number.
Check
Across:
1. levure 3. jaunes d'oeuf 5. bouillon 8. crème 9. sucre glace (mettre un tiret entre les 2 mots) 13. persil 14. vinaigre 16. farine 19. moutarde 22. salade 23. alcool 24. ciboulettes 25. viande 26. confiture
Down:
1. beurre 2. blancs d'oeuf (mettre un tiret entre les 2 mots) 4. huile 5. sauce 6. poivre 7. vanille 10. lait 11. eau 12. sel 15. sucre en poudre 17. saumon 18. riz 20. produits laitiers 21. jambon 22. tranche
vocabulaire général
le vocabulaire de base dans une cuisine
=>vocabulaire hôtelier
=>american eating habits